Je waardebonnen al gebruikt?

Eind juni kreeg je twee waardebonnen in de bus. Tot en met 15 september kan je met de bonnen korting krijgen bij lokale handelszaken en ondernemers. Maak er gebruik van!

Korting krijgen

De bonnen kunnen vrij besteed worden bij de plaatselijke horeca, handelszaken en vrije beroepen die aan de actie deelnemen.

De ene bon kan gebruikt worden voor voedingswaren en dranken (food & drinks), de andere bon is bestemd voor non-foodgebruik. Beide bonnen hebben een waarde van 5 euro.

Elke bon heeft een unieke beveiligingscode en dient in één keer voor het volledige bedrag aangeboden te worden. Er wordt geen wisselgeld teruggegeven.

Horeca-uitbaters, handelaars en vrije beroepen zijn vrij om de bonnen al dan niet als geldig betaalmiddel te aanvaarden. Een affiche of een sticker op het raam maakt duidelijk wie aan de actie deelneemt. 

Terugbetaling aanvragen

Horeca-uitbaters, handelaars of beoefenaars van een vrij beroep die de bonnen aanvaarden, hebben tot en met 31 oktober 2020 de tijd om de terugbetaling van de bonnen bij de gemeente aan te vragen.

Ze dienen de ingeleverde bonnen samen met het bijhorende terugbetalingsformulier te bezorgen aan de dienst Lokale Economie. Het formulier, alsook het goedgekeurde reglement van deze actie, is te vinden op www.hoeilaart.be/waardebonnen.

Vragen of problemen?

Dienst Lokale Economie, tel. 02 658 28 57, lokaleeconomie@hoeilaart.be.

Contact en openingsuren

Dienst Lokale Economie
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 57
E-mailadres: 
lokaleeconomie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden.

Alle openingsuren

Vertel het verder