Kruispunt Weemstraat-Tenboslaan afgesloten

Ten gevolge van complicaties bij de werken in de Weemstraat/Tenboslaan en na controle van de brandweer, wordt het kruispunt tussen de Weemstraat en de Tenboslaan volledig afgesloten. Voorlopig is nog niet gekend hoe lang deze maatregel nodig zal zijn.

Ten gevolge van complicaties bij de werken in de Weemstraat/Tenboslaan en na controle van de brandweer, wordt het kruispunt tussen de Weemstraat en de Tenboslaan volledig afgesloten. Voorlopig is nog niet gekend hoe lang deze maatregel nodig zal zijn. Dit wil ook zeggen dat het verkeer ter hoogte van Het Groene Dal opnieuw wordt aangepast:


• geen doorgaand verkeer van ouders uit de Weemstraat. De eenrichting in de Weemstraat wordt tijdelijk opgeheven (digitale borden worden uitgezet);
• het verkeer vanuit de Koldamstraat kan langs de schoolpoort rijden richting Sint Annastraat (ze mogen niet terugdraaien maar moeten éénrichting verder naar de
Sint Annastraat);
• de slagbomen blijven geopend;
• bewoners van de Weemstraat kunnen in twee richtingen langs de school rijden;
• de éénrichting van het onderste stuk van de W. Matstraat blijft in dienst zodat iedereen tijdens de schoolspits langs de A. Mousinstraat moet rijden.


Met specifieke vragen of praktische problemen vragen we je om contact op te nemen met de mensen in de werfkeet. Zij zijn overdag steeds beschikbaar.

Contactcenter Aquafin: tel. 03 450 45 45 of contact@aquafin.be

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart