Maand van de Markt

Dit jaar zetten we de wekelijkse vrijdagmarkt een maand lang in de kijker. Op vrijdag 7 april start de actie. Afsluiten doen we op vrijdag 29 april. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 5 mei.

In april willen we onze lokale marktkramer extra in de kijker zetten. Daarom moedigen we jou als inwoner of wekelijkse klant graag aan om lokaal op de markt te (blijven) kopen. Nog meer dan anders, zetten de marktkramers hun beste beentje voor. Klanten die tijdens de maand april op de markt kopen maken kans op mooie prijzen!

Bij elke aankoop die je doet, ontvang je een invulbon of scan je de QR-code. Hoe meer aankopen, hoe meer kans op één van de mooie prijzen! Jij komt toch ook?

Winactie van vrijdag 7 april tot en met vrijdag 28 april (12 uur)

Je ontvangt per aankoop een deelnamekaart van je marktkramer of je scant de QR-code. De papieren kaart deponeer je in de wedstrijdbox die je elke week op een andere plek op de markt kan terugvinden.

Uit alle deelnamekaarten worden twee hoofdwinnaars getrokken. Één hoofdprijs wordt gekozen uit de papieren deelnames, eentje uit de deelnames via QR-code. De hoofdprijzen zijn boodschappentrolleys, gevuld door de marktkramers en gesponsord door het lokaal bestuur. Daarnaast zijn er nog aankoopbonnen te winnen, geschonken door de marktkramers.

Het reglement van de actie vind je hier.

Feestelijke afsluiter

De winnaars van de prijzenpot worden vooraf verwittigd en uitgenodigd om op vrijdag 5 mei hun prijzen op de markt in ontvangst te nemen. De marktkramers zorgen die dag ook voor proeverijen en heel wat interessante kortingen. Met wat muziek erbij wordt het echt een feestelijke afsluiter van onze Maand van de Markt!

Voor deze actie werkt het lokaal bestuur Hoeilaart samen met de provincie Vlaams-Brabant en de Vlaamse federatie van marktkramers.

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 57
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9:00 tot 12:00
Morgen open van 9:00 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart