Markt verhuist op 29 september

Tot en met 22 september

De markt verhuist pas naar het nieuwe Gemeenteplein wanneer het Druivenfestival en de kermis helemaal achter de rug zijn. Tot en met vrijdag 22 september blijft ze plaatsvinden in de J. B. Charlierlaan.

Op vrijdagmorgen wordt het verkeer nog eventjes in twee richtingen omgeleid via de W. Eggerickxstraat-Vlaanderveldlaan-Baron de Man d’Attenrodestraat-Rode Kruisstraat. Tijdens de omleiding blijft in de W. Eggerickxstraat een parkeerverbod van kracht.

Vanaf 29 september

Vanaf vrijdag 29 september staat de markt weer elke vrijdag op het Gemeenteplein. De kramen worden opgesteld op het vrije pleingedeelte en langs de rijweg tussen de H. Caronstraat en de J. Denayerstraat.

Het verkeer en de Lijnbussen worden dan in twee richtingen rond de kerk geleid, via de ‘Pastorijberg’ en langs de Wereldwinkel (rode en groene pijl op het plannetje). De tijdelijke bushalte bevindt zich in de twee richtingen ter hoogte van de Wereldwinkel.

Vermits ze worden ingenomen door de markt, vallen de parkeerplaatsen tussen de H. Caronstraat en de J. Denayerstraat aan weerszijden van de rijweg op vrijdag tijdelijk weg.

De grote parking op het plein blijft beschikbaar (blauwe zone, maximum 3 uur).

Contact en openingsuren

Dienst Lokale Economie
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 57
E-mailadres: 
lokaleeconomie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder