Meedenken over mobiliteit in onze regio

Hoeilaart behoort tot de Leuvense Vervoerregio. Die wil een weldoordacht mobiliteitsbeleid uitwerken. Jouw medewerking wordt gevraagd.

Mobiliteit is een thema dat de gemeentegrenzen overschrijdt. Met de oprichting van vervoerregio’s kunnen in Vlaanderen de gemeenten nu samen aan de mobiliteitsuitdagingen werken. Hoeilaart behoort tot de Leuvense Vervoerregio. Dat is een van de 15 regio’s en telt 31 steden en gemeenten. De vervoerregio staat voor een enorme uitdaging. De regio wil inclusieve, gedragen doelstellingen formuleren, om met een weldoordacht mobiliteitsbeleid en duurzame ruimtelijke ordening de economische en demografische groei te ondersteunen.

Het is niet de bedoeling om een theoretisch mobiliteitsplan uit te werken, zonder enige voeling met de realiteit. Ook jouw ideeën, suggesties, visies en bekommernissen, als lokale expert, zijn essentieel in het hele proces.

Surf naar www.vervoerregioleuven.be en denk mee over mobiliteitsuitdagingen en -oplossingen in onze vervoerregio. Wil je jouw mobiliteitsproblemen, -noden of -wensen delen? Vul dan zeker de online bevraging in.

Geen computer ter beschikking? In de bibliotheek kan je op vertoon van je lenerspas gratis een publiekscomputer gebruiken.

Vertel het verder