Mogelijke hinder tijdens Meifeesten

De Meifeesten vinden op 6, 7 en 8 mei plaats in het park. Er zullen tal van activiteiten zijn die op vrijdag en zaterdag zullen uitlopen tot na middernacht (eindtijd is voorzien om 01.00 uur). Het evenement heeft ook een impact op de verkeerssituatie.

Parkeerverbod

Rond het gemeentehuis en op de parking in de Baron de Man d’Attenrodestraat mag er vanaf vrijdag, 16.30 uur, tot zondag, 18 uur, niet geparkeerd worden.

Plan parkeerverbod Meifeesten

Verkeer

Op zaterdag 7 mei loopt er een paardenrally via de Meutedreef, de Charles Coppensstraat en de Willem Eggerickxstraat tot in het park. Heel wat ruiters te paard zullen dit parcours volgen en ook in het park zelf zullen er veel paarden aanwezig zijn. Om de veiligheid van de deelnemers te garanderen, geldt er die dag van 10 tot 17 uur eenrichtingsverkeer vanaf de Meutedreef richting park. De W. Eggerickxstraat wordt uitgezonderd plaatselijk verkeer tussen het kruispunt met de H. Caronstraat en de D. Vandervaerenstraat. In de W. Eggerickxstraat geldt tussen 10 en 19 uur bovendien parkeerverbod in beide richtingen tussen het kruispunt met de Vlaanderveldlaan en de Terheidestraat. De betrokken straten worden hiervan via een bewonersbrief op de hoogte gebracht. Bijkomend wordt de parking aan het station van Groenendaal tussen 8 en 14 uur voorbehouden voor de deelnemers.

Plan paardenrally

Op zondag 8 mei vinden in de voormiddag de Meicrossen plaats. Er zullen seingevers aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Een deel van de parking aan het station van Groenendaal en de I. Vandammestraat worden tussen 8 en 14 uur afgesloten. Er wordt een omleiding voorzien.

We zullen er alles aan doen om dit evenement zo vlot mogelijk te laten verlopen en de hinder te beperken!

Contact en openingsuren

Dienst Vrije Tijd
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 05 04
E-mailadres: 
vrijetijd [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden.

Alle openingsuren

Vertel het verder