Molenstraat onderbroken

Het is de bedoeling om in de Tenboslaan tussen de Molenstraat en de Vrijheidslaan, en in de Molenstraat tussen de woningen nrs. 6 en 18 een nieuwe, gescheiden riolering aan te leggen om het afvalwater en het regenwater apart af te voeren. Op 8 juni zijn de voorbereidende nutswerken begonnen.

De nutsmaatschappijen vernieuwen waar nodig de waterleiding, gasleiding en elektriciteitsleiding. In de Tenboslaan zijn deze werken nu achter de rug. Van 18 juni tot 10 juli is de Molenstraat aan de beurt (de oorspronkelijke einddatum van 1 juli bleek niet haalbaar).

Impact op het verkeer

  • Geen doorgaand verkeer in de Molenstraat tussen huisnummers 6 en 18.
  • Fietsers en voetgangers blijven wel doorgang hebben in twee richtingen.
  • De aannemers zullen ervoor zorgen dat de bewoners ter hoogte van de werf zoveel mogelijk hun woning kunnen bereiken en in- en uitrijden. Hierover zullen zij zelf afspraken met de bewoners maken.
  • Parkeren is verboden.
  • Basisschool Het Groene Dal blijft bereikbaar vanuit Bakenbos via de Tenboslaan en de Weemstraat. Tijdens de schoolspitsuren kunnen automobilisten in de Willem Matstraat enkel bergop richting Sint-Annastraat.
  • De Lijnbussen 395 en 595 rijden via de Frans Verbeekstraat. De haltes in de Molenstraat en de wijk Tentrappen worden niet bediend.

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Alle diensten van gemeente en OCMW werken tot en met 17 juli op afspraak. Je kan een afspraak maken bij het Onthaal (tel. 02 658 28 40) of via afspraak@hoeilaart.be. Vermeld je naam en de reden waarom je een afspraak wil.

Vertel het verder