Nieuw online inschrijfsysteem voor de gemeentelijke vakantiewerking

Vanaf dinsdag 9 oktober kan je inschrijven voor de vakantiewerking tijdens de herfstvakantie. Dat gebeurt voor het eerst met een nieuw online inschrijfsysteem. Het nieuwe systeem biedt meer mogelijkheden dan het oude. Zo kan je automatisch fiscale attesten ontvangen en laat het systeem toe om met een wachtlijst te werken.

Dit betekent wel dat elke gebruiker zich zal moeten registreren in het nieuwe systeem. Je maakt als ouder een account aan en koppelt er je kind(eren) aan. Vervolgens kan je inschrijven voor de verschillende activiteiten. Je hebt hiervoor onder andere je rijksregisternummer nodig, hou dus zeker je identiteitskaart (en die van je kinderen) bij de hand!

Om een vlotte overgang te garanderen, wordt de inschrijfdatum voor de herfstvakantie van vrijdag 28 september verschoven naar dinsdag 9 oktober, vanaf 16 uur. Je kan vanaf 28 september wel al je account aanmaken via https://webshophoeilaart.recreatex.be/

Ouders die problemen ondervinden bij hun registratie kunnen terecht aan de balie van het GC Felix Sohie op de inschrijfdag van dinsdag 9 oktober tussen 16 en 19 uur.

Contact en openingsuren

Dienst Vrije Tijd
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 05 04
E-mailadres: 
vrijetijd [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen open van 8:15 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Alle openingsuren

Vertel het verder