Nieuwe brochure: UiT in Felix

De nieuwe brochure UiT in Felix, voorjaar 2020 is uit! Iedereen kreeg intussen een exemplaar in de bus. De brochure staat boordevol voorstellingen, concerten, films, lezingen en ander cultuurgenot, dicht bij huis en voor een prikje. Voor een paar euro’s in eigen dorp genieten van een gezellig, ontspannend en verrijkend uitje!

Vanaf dit jaar zijn er enkele nieuwigheden. Zo kreeg de brochure een nieuwe naam, UiT in Felix, en een frisse lay-out. De naam zegt het zelf: met deze brochure bundelen we graag voor jou alle activiteiten die in het gemeenschapscentrum georganiseerd worden.

Daarnaast krijg je nog een laatste kans om gebruik te maken van je cultuurwaardebonnen en 2,50 euro extra korting te krijgen. Tot eind juni worden ze aanvaard. Laat die kans niet liggen!

Je vindt de brochure ook hier.

Contact en openingsuren

Dienst Vrije Tijd
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 05 04
E-mailadres: 
vrijetijd [at] hoeilaart.be
Alle diensten van gemeente en OCMW werken tot en met 19 april achter gesloten deuren. Ze blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan op afspraak enkel terecht bij de dienst Burgerzaken (tel. 02 658 28 50) en het Sociaal Huis (tel. 02 658 28 68).

Vertel het verder