Nutswerken Groenendaalsesteenweg en woonzorgsite

Door het winterweer werden deze werken uitgesteld tot 29, 30 en 31 januari.

Van maandag 21 januari tot en met woensdag 23 januari vinden er nutswerken plaats op de Groenendaalsesteenweg ter hoogte van het woonzorgcentrum Hof ten Doenberghe en op een deel van de woonzorgsite. De werken omvatten zowel de aanleg van een nieuwe verbinding met het gasnet, als de aanleg van een nieuwe telefonieverbinding. Hierdoor kunnen de oude aansluitingen uit dienst genomen worden en is de zone vrij voor de bouw van het nieuwe kinderdagverblijf.

Parking en voetgangers

Gelieve de geplaatste signalisatie te respecteren en niet te parkeren in de werkzone op de Groenendaalsesteenweg en op de parkeerplaatsen op de woonzorgsite zoals afgebeeld (rode zone). De overige parkeerplaatsen op de site blijven beschikbaar tijdens de werken. Voetgangers zullen tijdelijk aan de werf op de Groenendaalsesteenweg dienen over te steken en het voetpad aan de andere zijde te gebruiken.

Toegang woonzorgsite

De toegang tot de woonzorgsite zal met beperkte hinder voor voertuigen mogelijk blijven.

Het herstel van het voetpad en de baan volgt zo snel mogelijk na de aanleg van de nieuwe leiding. Een put in het voetpad op de Groenendaalsesteenweg zal langer open blijven, namelijk tot na uitvoering van de nodige proeven om de verbinding te maken.

Mochten er vragen of problemen zijn, contacteer dan gerust onze technische dienst, tel. 02 658 28 70, technischedienst@hoeilaart.be.

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen gesloten
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder