Opening nieuw kinderdagverblijf komt dichterbij

26-01-2021- Op de woonzorgsite gaat de bouw van het nieuwe kinderdagverblijf onverminderd verder. Als de werken blijven opschieten zoals gepland en de vergunning tijdig wordt afgeleverd, zullen er vanaf dit najaar 38 kindjes opgevangen worden.

’t Druifje, zo zal het nieuwe kinderdagverblijf heten. Deze groepsopvang met inkomenstarief zal uitgebaat worden door OCMW Hoeilaart. Er zullen 38 kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden in verschillende leefgroepen. Dat betekent 15 extra plaatsen in vergelijking met het huidige kinderdagverblijf Solheide.

De ouders die op de reservelijst van kinderdagverblijf Solheide staan én volgens het opnamebeleid voor die 15 plaatsen in aanmerking komen, zullen begin februari gecontacteerd worden om na te gaan of ze nog steeds in een opvangplaats geïnteresseerd zijn. De gezinnen hoeven over de nieuwe plaatsen dus zelf geen contact met het kinderdagverblijf op te nemen.

Klik hier voor meer informatie over de voorrangsregels in het opnamebeleid.

Een opvangplaats zoeken in Hoeilaart?

Zoek je een opvangplaats voor je kind in Hoeilaart? Schrijf je dan tijdig in (begin van de zwangerschap). Het Lokaal Loket Kinderopvang werkt met een digitaal aanmeldpunt dat alle aanvragen voor kinderopvang bij alle kinderopvanginitiatieven in onze gemeente centraliseert.

Maak op de website www.kinderopvanginmijnbuurt.be een account aan, selecteer de opvanginitiatieven van je keuze en registreer online je aanvraag voor opvang van je baby of peuter.

Contact en openingsuren

Kinderdagverblijf
Stijn Streuvelslaan 7
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 38 04
E-mailadres: 
kinderdagverblijf [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 7:00 tot 18:00
Morgen gesloten
De verantwoordelijke (Melanie De Roeck) en pedagogisch ondersteuner (Liza Beneux) zijn elke dag telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 16 uur of na afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder