Reserveren in de nieuwe sporthal

Sportclubs en sporters kunnen in de nieuwe sporthal al een zaal reserveren voor het seizoen 2019-2020 dat in september begint. Iedereen vindt in het nieuwe complex een zaal op zijn maat. Er is keuze uit de (ver)grote sportzaal, twee grote polyvalente zalen en een gevechtssportzaal met matten. De polyvalente zaal met betonvloer kan opgedeeld worden in drie kleinere ruimten, de polyvalente zaal met omnisport- en dansvloer kan opgedeeld worden in twee.

Er volgt nog een aanpassing van het verhuurreglement. Daar zullen onder meer een aantal adviesraden bij betrokken worden. Toch ontvangt de dienst Vrije Tijd al graag de reservaties. Het reservatieformulier kan gedownload worden van www.hoeilaart.be/sporthal. Bezorg het voor 15 mei aan de sportcoördinator, zodat hij het gebruiksrooster kan beginnen opmaken. Dat wordt geen eenvoudige klus. Een reservatie aanvragen betekent niet dat de zalen en uren automatisch toegekend kunnen worden.

Adres: Bart Mullie, sportcoördinator dienst Vrije Tijd, Jan van Ruusbroecpark, kasteelhoeve, 1560 Hoeilaart. Mailadres: sport@hoeilaart.be.

Vertel het verder