Rioleringsherstellingen Jezus-Eiksesteenweg en J. Denayerstraat

Tijdens de krokusvakantie, van maandag 4 tot en met donderdag 7 maart, vinden er herstellingen plaats aan de riolering in de Jezus-Eiksesteenweg (ter hoogte van huisnummer 5) en de Joseph Denayerstraat (ter hoogte van huisnummer 6). De straten worden ter hoogte van de werken afgesloten voor alle verkeer.

Omleidingen

Verkeer komende van Jezus-Eik richting centrum dient om te rijden via de Edgard Sohiestraat en de Koldamstraat. Verkeer richting Jezus-Eik wordt omgeleid via de Brusselsesteenweg en de Jan Lindtsstraat of de R0.

De nodige verkeerssignalisatie wordt aangebracht om dit alles in goede banen te leiden. Om de verkeersdrukte te beperken wordt gevraagd om de Overijsesteenweg en de Victor Mertensstraat zoveel mogelijk te vermijden.

Bewoners kunnen hun woningen bereiken en verlaten via volgende routes:

-     Josse Biesmansstraat: via de Brusselsesteenweg.

-     Wijndaalstraat: via de Steenbergstraat. Netbeheerder Fluvius voert op dinsdag 5 maart een herstelling uit op het kruispunt van de Jezus-Eiksesteenweg en de Wijndaalstraat. De bewoners dienen hierdoor zeker op deze dag de Wijndaalstraat te verlaten langs de Steenbergstraat.

Openbaar vervoer

De bussen van De Lijn volgen tijdens de werken een aangepast traject. Bussen komende van Jezus-Eik richting centrum rijden via de Edgard Sohiestraat en de Koldamstraat. De bussen richting Jezus-Eik volgen de omleiding via de Brusselsesteenweg naar de Welriekende Dreef.

 

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Maandag open van 8:15 tot 12:00
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder