Schrijf je in voor Het Hele Dorp

Het Hele Dorp is een groot dorpsspel. Verschillende teams van verenigingen, buren, wijken, vrienden … nemen het zowel in een aantal behendigheidsproeven als in denkspelletjes tegen elkaar op. Wil je graag een Hoeilaartse vereniging of wijk vertegenwoordigen? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou!

Het Hele Dorp bestaat, voor het eerst dit jaar, uit drie etappes.

Voorspel

Het voorspel vindt plaats op zaterdag 7 maart, in de vooravond. Elk jaar weer is het voorspel ‘anders dan anders’.

Quiz

De quiz op zaterdagavond 28 maart zet alle teams aan het denken!

Parkspel

De derde en laatste etappe is het parkspel op zondag 26 april. Het Jan van Ruusbroecpark wordt die dag één groot speelveld. Elk team werkt een proef uit, inclusief een variant op kindermaat, die de andere teams moeten uitvoeren. Op het einde van de namiddag strijden de ploegen tegen elkaar in het eindspel. Na afloop van het eindspel worden de punten van alle etappes opgeteld en wordt de eindwinnaar van Het Hele Dorp 2020 bekendgemaakt.

Deelnemen?

De ploegen die vorig jaar deelnamen, kregen al de kans om zich opnieuw in te schrijven. Ploegen die graag voor de eerste keer willen deelnemen, kunnen zich nu aanmelden.

De deelnameprijs bedraagt 10 euro per volwassene en 8 euro per kind. Deze prijs omvat eten op zondagmiddag en de verzekering. Een ploeg bestaat uit minstens zeven volwassenen en, indien mogelijk, vier kinderen (6-14 jaar).

Zin om mee te doen? Stuur dan een mail met de naam van jullie team en jullie contactgegevens (naam, voornaam, adres, telefoon en e-mail van een verantwoordelijke) naar info.hetheledorp@gmail.com. Ook medewerkers en juryleden voor 28 maart en 26 april mogen zich op dit adres melden!

Vertel het verder