Schrijf je in voor Het Hele Dorp

Zin om een team te vormen en mee te spelen in de volgende editie van Het Hele Dorp?

Het Hele Dorp is een groot dorpsspel, georganiseerd door een elftal Hoeilaartse jongeren. Wil je een Hoeilaartse vereniging of wijk vertegenwoordigen? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou. Het Hele Dorp bestaat uit drie etappes waarin de Doenders zowel lichamelijk als intellectueel op de proef gesteld worden.

Websitespel: vrijdag 10 februari

In de eerste etappe verzamelen alle teams zich achter de computer. Snelheid is een belangrijke factor om dit spel tot een goed einde te brengen.

Voorspel: zaterdag 18 maart

In de volgende etappe worden de teams uitgedaagd op verschillende vlakken. Van spelletjes in thema, tot in het donker! Of je de sportievelingen of de slimmeriken dient te sturen, dat kom je op voorhand te weten. Dit spel zorgt alvast voor een eerste race naar de overwinning.

Parkspel, eindspel en quiz: zondag 23 april

In het parkspel zet elk team een activiteit op in het park, inclusief een variant op kindermaat, die de andere teams moeten uitvoeren. Er moet telkens één teamlid bij de eigen activiteit blijven om het spel aan de andere teams uit te leggen. Daarna gaan de teamleden de uitdagingen van de andere teams aan. Op het einde van de namiddag nemen de ploegen het tegen elkaar op in het eindspel. ‘s Avonds vindt de quiz plaats waarin de ‘bovenkamers’ van elk team serieus aan het denken worden gezet. Na afloop van de quiz worden de punten van alle etappes opgeteld en volgt de prijsuitreiking met de bekendmaking van de eindwinnaar van Het Hele Dorp 2023.

Zin om mee te spelen?

Stuur een e-mail naar info.hetheledorp@gmail.com, ten laatste op 20 januari 2023, met de naam van de vereniging of de wijk en de contatgegevens van de verantwoordelijke (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres).

Meer info: facebook.com/HetHeleDorp
 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart