Te voet of met de fiets naar 'Felix, de musical'

Meer dan 3000 toeschouwers worden er dit weekend verwacht om in het sport- en jeugdcentrum Koldam Felix, de musical bij te wonen. Om de drukte in goede banen te leiden, geeft de gemeente je een paar goede tips en neemt ze een aantal bijkomende verkeersmaatregelen.

Te voet of met de fiets

Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Bij het sport- en jeugdcentrum Koldam wordt door middel van nadarhekken een bijkomende fietsenstalling klaargezet.

Openbaar vervoer

De bussen van De Lijn die richting Groenendaal rijden (lijnen 830 en 395), rijden om via de Overijsesteenweg, de Victor Mertensstraat en de Joseph Denayerstraat. De haltes Sportcomplex en Nero worden op deze lijn afgeschaft en vervangen door een tijdelijke halte ter hoogte van Sequoia.

De bussen die op de lijnen 830 en 395 richting Overijse rijden, volgen hun gebruikelijke traject en blijven hun normale haltes gebruiken. Ook de bussen 345 en 343 moeten niet omrijden en al hun haltes blijven in gebruik.

Met de wagen

Toeschouwers, acteurs en figuranten die toch met de wagen komen, vinden verschillende parkings op wandelafstand: parking Mariën, Gemeenteplein en parking Felix Sohie. In de Albert Biesmanslaan, tussen de Koldamstraat en de Overijsesteenweg, wordt extra parking gecreëerd. De parking is enkel toegankelijk via het kruispunt Koldam.

Vermits de Albert Biesmanslaan tussen de Koldamstraat en de Overijsesteenweg als parking ingericht wordt, moet het doorgaand verkeer vanaf vrijdag 29 november (18 uur) omrijden langs de Overijsesteenweg.

In de Overijsesteenweg wordt het hele weekend tweerichtingsverkeer mogelijk. In de Victor Mertensstraat en in de Overijsesteenweg wordt een parkeerverbod ingesteld, zodat de bussen vlot kunnen omrijden.

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder