Trouwen in openlucht

Het zijn speciale tijden, ook voor wie nu in het huwelijksbootje stapt. In Hoeilaart kan je huwen in het park, met het prachtige kasteel op de achtergrond. Heel bijzonder!

3 augustus 2020 - Het zijn speciale tijden, ook voor wie nu in het huwelijksbootje stapt. In Hoeilaart kan je huwen in het park, met het prachtige kasteel op de achtergrond.

Trouwen in de gracieuze trouwzaal van het kasteel-gemeentehuis is sowieso bijzonder, maar trouwen in openlucht is echt uniek.

Door de coronaregel van afstand houden, biedt de trouwzaal momenteel slechts plaats aan 26 personen, inbegrepen de betrokken ambtenaren. Trouwers die meer familie en vrienden wensen mee te brengen, kunnen daarom kiezen voor een huwelijk in het park.

Tot nu toe viel het weer gelukkig mee. Het eerste openluchthuwelijk vond plaats op 20 juni. Intussen hebben al een zevental koppeltjes hun voorbeeld gevolgd. Ook kleinere groepen kunnen voor een openluchthuwelijk kiezen.

Niet iedereen trouwt tussen de bomen, met het romantische kasteel op de achtergrond en een rode loper door het gras. Ik vind het zelf ook bijzonder. Net een filmscène!

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 50
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00 en van 16:00 tot 19:30
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsurenAfspraak Burgerzaken

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart