Vacatures bij gemeente en OCMW Hoeilaart

Op zoek naar een job in een leuke, moderne en professionele werkomgeving? Dan moet je bij ons zijn! Doorlopend zoeken we nieuwe, gemotiveerde collega’s. Klik hier voor de vacatures die momenteel lopen.

Bij gemeente en OCMW Hoeilaart krijg je uitgebreide leerkansen en werk je in een aangename sfeer, in vertrouwen en in dialoog met elkaar. We hebben aandacht voor het welzijn van onze medewerkers, we vinden het belangrijk dat ze zich thuis voelen in onze organisatie en zich verder blijven ontplooien. Onze aanwervingen gebeuren met aandacht voor persoonlijke competenties en motivatie.

Als extra’s krijg je een eindejaarstoelage in december, dubbel vakantiegeld in mei, maaltijdcheques van 8 euro, fietsvergoeding van 0,24 euro/km, volledige terugbetaling openbaar vervoer en een gunstige verlofregeling. Nuttige anciënniteit wordt volledig overgenomen. OCMW en gemeente Hoeilaart zijn ook met het openbaar vervoer vanuit diverse hoeken (bushaltes en station Groenendaal) vlot bereikbaar.

Contact en openingsuren

Personeelsdienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 894 95 35
E-mailadres: 
personeelsdienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder