Veilig vervoer van oud naar nieuw

De lokale besturen van Huldenberg, Tervuren, Overijse en Hoeilaart bieden tijdens de overgang van oud naar nieuw opnieuw gratis busvervoer aan. Vier belbussen staan ter beschikking in de streek om de feestvierders, al dan niet over de gemeentegrenzen heen, veilig te vervoeren. De bussen rijden van 22 tot 5 uur met een onderbreking rond middernacht. Er is geen vaste dienstregeling. Met een eenvoudig telefoontje naar het nummer 0495 29 09 63 kan je de bus aanvragen. Hou rekening met mogelijke wachttijden tijdens piekmomenten. Wanneer de bussen niet rondrijden, heeft elk van hen een standplaats in een van de vier gemeenten. Voor Hoeilaart is dat ter hoogte van het Nerocafé.

Reserveren voor grote groepen doe je best op voorhand (vóór 31 december, 14 uur) door te mailen naar info@bcstours.eu met vermelding van naam, adres, groepsgrootte en bestemming.

Ook de chauffeurs van De Lijn staan klaar om je veilig te vervoeren. Voor 4 euro reis je onbeperkt vanaf 31 december 18 uur tot ‘s anderendaags 1 januari.

Indien je toch geen gebruik wenst te maken van het openbaar vervoer, hou dan zeker jouw veiligheid en die van je medefeestvierders in het oog!

Vertel het verder