Werfzone krijgt vorm

Op de woonzorgsite heeft de aannemer de voorbije twee weken niet stilgezeten. De tijdelijke toegangsweg naar de serviceflats en de leveranciersingang ligt klaar. De werfzone zal wat opschuiven en vanaf nu volledig samenvallen met de bouwplaats van het nieuwe kinderdagverblijf.

Werken van maandag 2 tot vrijdag 20 december 2019

Op het bouwterrein worden de bomen gerooid. De palen van de paalfundering worden in de grond geschroefd en de overtollige grond wordt afgevoerd.

De verlichtingspalen die langs de huidige toegangsweg staan, worden verplaatst naar de tijdelijke toegangsweg.

Op de parking aan de voet van de toegangsweg worden vijf parkeerplaatsen gesupprimeerd en door de bouwwerf ingenomen. Ze worden gecompenseerd door de parkeerplaatsen die recent links achteraan naast het woonzorgcentrum werden aangelegd.

Van 21 december tot en met 5 januari is het bouwverlof en liggen de werken stil. Na het bouwverlof, op 6 januari 2020, wordt de eigenlijke ruwbouw aangevat.

Voor meer info over de bouwplannen: klik hier.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Bezorg je e-mailadres aan de communicatiedienst (communicatie@hoeilaart.be) om je te abonneren op het elektronisch magazine Nieuw kinderdagverblijf.

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder