Werken in de Overijsesteenweg

Van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober 2020 zal de gemeentelijke technische dienst in de Overijsesteenweg een aansluiting op de riolering uitvoeren. Er wordt gewerkt aan de aansluiting van de woning met huisnummer 1 (restaurant Giardino l’Olivo).

De Overijsesteenweg wordt tussen 8.30 en 16 uur ter hoogte van de werken afgesloten voor het verkeer. De handelaars en de woningen gelegen tussen ’t Lindeke en de Felix Sohiestraat blijven uitsluitend bereikbaar via het kruispunt met de Koldamstraat en de Edgard Sohiestraat. Fietsers en voetgangers kunnen door.

De Felix Sohiestraat wordt ter hoogte van de woning gedurende de hele week volledig afgesloten voor alle verkeer. Ook fietsers en voetgangers zullen via de Solheide-helling het centrum niet kunnen bereiken. De woningen gelegen op de berg naar Solheide blijven via de Jezus-Eiksesteenweg en de Felix Timmermanslaan bereikbaar.

Vanuit de Felix Sohiestraat kan het verkeer dat uit het centrum komt wegrijden via de Victor Mertensstraat. De Overijsesteenweg via die kant inrijden zal tijdens de werkuren niet mogelijk zijn.

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder