Werken in de Willem Matstraat en Sint Annastraat

Van woensdag 7 april tot en met vrijdag 16 april 2021 zal Fluvius het bestaande net saneren in de Willem Matstraat en in de Sint Annastraat. In beide straten worden bovendien de huidige verlichtingsarmaturen vervangen door led-armaturen.

Willlem Matstraat

Hier wordt een nieuwe middenspanningskabel aangelegd in het voetpad aan de zijde van de even huisnummers.

Sint Annastraat

Langs beide zijden van de straat wordt een nieuwe kabel aangelegd voor laagspanning en openbare verlichting. In een volgende fase van de werken zullen alle woningen in de Sint Annastraat overgekoppeld dienen te worden op deze nieuwe kabels. De aannemer van Fluvius zal hiervoor individuele afspraken maken met de bewoners.

Gevolgen voor het verkeer

Tijdens de werken zal er in de Willem Matstraat, tussen het kruispunt met de Weemstraat en het kruispunt met de Sint Annastraat, een parkeerverbod gelden langs beide zijden van de straat. Dit parkeerverbod zal gelden op werkdagen van 7 tot 17 uur. De werken in de Willem Matstraat worden uitgevoerd tijdens de paasvakantie om de hinder zoveel als mogelijk te beperken.

In de Sint Annastraat zal er gewerkt worden langs beide zijden van de straat. Er komt een parkeerverbod in de volledige straat. Ook dit parkeerverbod zal enkel gelden op werkdagen van 7 tot 17 uur. Tijdens de werken zal de straat éénrichting worden vanaf de Willem Matstraat richting J.B. Denayerstraat, uitgezonderd voor fietsers. Verkeer richting de Willem Matstraat zal omgeleid worden langs de Hoge Heide.

De aannemers zullen individuele afspraken met de bewoners maken wat betreft de bereikbaarheid van de woning en het in- en uitrijden van de oprit.

Gelieve er rekening mee te houden dat de data onder voorbehoud zijn van weers- en onvoorziene omstandigheden.

 

 

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder