Wie zijn onze kampioenen?

Het Feest van de Sport wordt dit jaar extra feestelijk. Op zaterdag 12 oktober blikt Hoeilaart niet alleen terug op de prestaties en kampioenen van het voorbije sportseizoen 2018-2019, maar wordt ook het nieuwe sport- en jeugdcentrum op de Koldamsite officieel ingehuldigd.

Sportkampioenen

In het vooruitzicht van dat feest, vraagt de dienst Vrije Tijd aan alle clubs en individuele sporters om te laten weten wie er tijdens het voorbije sportseizoen een kampioenstitel behaalde of een uitzonderlijke prestatie leverde. Klik hier voor het Excel-formulier waarmee je dat tot 15 september kan doen.

Bijzondere prijzen

Op het Feest van de Sport wordt ook de titel van ‘Sportman of Sportvrouw van Hoeilaart’ toegekend. En om vrijwilligers, trainers en bestuursleden eens in de bloemetjes te zetten voor hun bijdrage aan het Hoeilaartse sportleven, reikt de Sportraad een prijs voor ‘Uitzonderlijke verdienste’ uit.

Ook de nominaties voor deze prijzen kan men doorsturen via het Excel-formulier op.

Alle gegevens dienen uiterlijk op 15 september ingestuurd te worden via sport@hoeilaart.be. Het dagelijks bestuur van de Sportraad zal uit alle inzendingen in eer en geweten twee laureaten kiezen.

Contact en openingsuren

Dienst Vrije Tijd
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 05 04
E-mailadres: 
vrijetijd [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Alle openingsuren

Vertel het verder