Winnaars van de Dag van de Markt

Zeven weken lang konden de klanten van de Hoeilaartse vrijdagmarkt stempels sparen. Apotheose van de spaaractie was de Dag van de Markt, wanneer uit de ingediende spaarkaarten 30 winnaars werden gekozen.

Spaaractie en Dag van de Markt

Van 12 april tot 31 mei kreeg je op de markt per aankoopschijf van 5 euro een stempel op je spaarkaart, en met 10 stempels had je een volle kaart.

De spaaractie kende dit jaar nog meer succes dan vorig jaar. Er werden zo’n 2500 volle spaarkaarten binnengebracht, een honderdtal meer dan in 2018. Hiervan werden er 2000 door Hoeilanders gespaard, 400 door klanten uit Overijse, 100 door inwoners van andere gemeenten (Tervuren, La Hulpe …).

De winnaars van de spaarkaartactie werden vooraf verwittigd en uitgenodigd om op vrijdag 31 mei naar de markt te komen en hun prijzen in ontvangst te nemen. De marktkramers zorgden die dag ook voor proeverijen en heel wat interessante kortingen. Met wat muziek erbij, een steltenloper en een ballonnenvouwer werd het een feestelijke Dag van de Markt!

De 30 winnaars

De drie hoofdprijzen gingen naar Denise Borremans (Hoeilaart), Carine Van Binnebeek (Overijse) en Hilda Sterckx (Hoeilaart). Zij wonnen een boodschappentrolley geschonken door de gemeente en door de marktkramers gevuld met producten ter waarde van 150 à 200 euro. De Wereldwinkel trakteerde hen op een drankje.

Daarnaast wonnen:

  • vijf klanten een waardebonnenboekje van 50 euro en een bon van de Wereldwinkel ter waarde van 5 euro;
  • vijf klanten een waardebonnenboekje van 50 euro;
  • en zeventien klanten een waardebonnenboekje van 25 euro

Klik hier voor de lijst van de winnaars.

De dienst Lokale Economie stuurt de prijzen van de winnaars die op 31 mei niet op de markt aanwezig waren, op met de post.

Voor foto’s van de Dag van de Markt: kijk op www.hoeilaart.be/fotoalbum.

Contact en openingsuren

Dienst Lokale Economie
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 57
E-mailadres: 
lokaleeconomie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder