Winnaars van 'Hoeilaart bruist!'

Wie zijn eindejaarinkopen deed in Hoeilaart, kon stempels verzamelen en meedoen aan een tombola. De Raad voor Lokale Economie maakte op zijn nieuwjaarsreceptie de tien hoofdwinnaars van de actie ‘Hoeilaart bruist!’ bekend. Met deze actie wil de Raad voor Lokale Economie niet alleen het handelsleven en het eindejaarsshoppen in Hoeilaart promoten, maar ook de klanten van de plaatselijke middenstand danken voor het vertrouwen.

Per aankoopschijf van 5 euro krijg je de hele maand december bij de deelnemende Hoeilaartse handelaars een stempel. Na twintig stempels is je spaarkaart vol en kan je ze inleveren om mee te doen aan een tombola. Dat is de jaarlijkse actie ‘Hoeilaart bruist!’ in een notendop.

Op de nieuwjaarsreceptie van de Raad voor Lokale Economie, op maandag 21 januari 2019, werden de tien hoofdwinnaars van de actie 2018 door de kinderburgemeester Sigur Witte en kinderschepen Cyril Hausman aangeduid. Ze deden dat via een ‘kaarsjesuitblaasprocedure’ die best spannend was want de te winnen geldprijzen (te besteden bij de deelnemende handelaars) liepen op tot 1000 euro!

  • Elli Gilbert (Tervuren): 1000 euro
  • Henri Lesoil (Hoeilaart): 750 euro
  • Sarah Leroy (Hoeilaart): 500 euro
  • Nauwelaerts-Flion (Hoeilaart): 375 euro
  • Roland Van Vaerenbergh (Hoeilaart): 250 euro
  • Viviane Van Humbeek (Hoeilaart): 125 euro
  • Laurence De Moor (Hoeilaart): 100 euro
  • Tania Van Reusel (Hoeilaart): 100 euro
  • Eric Kumps (Hoeilaart): 75 euro
  • An Van Assche (Overijse): 75 euro

Daarnaast ontvingen ook de deelnemende verenigingen aan de Lichtstoet van het Druivenfestival 2018 elk een cheque van 600 euro, en werden twee gepensioneerde middenstanders in de bloemetjes gezet: Frans Van Orshoven (oud-serrist) en Gaston Rosseels (oud-haarkapper).

Eerder al verlootte de Raad voor Lokale Economie vijftien waardebonnen van 25 euro, tien boeketten van 15 euro en vijftien flessen cava.

Wonnen een waardebon van 25 euro (tot eind februari af te halen bij Juwelen Dekock):
Henri De Becker (Overijse), Martine Eekhout (Hoeilaart), Jacqueline Van Gunsteren (Hoeilaart), Sonia Daele (Hoeilaart), Darco Stroobants (Duisburg), Anette Lenke (Overijse), Loriane Lesoil (Duisburg), Door De Wit (Hoeilaart), Marjorie Peeters (Hoeilaart), Davina Vanderperren (Hoeilaart), Anja Desmet (Hoeilaart), Devroe (Overijse), Nadine Olieslaeger (Hoeilaart), Annie Eggerickx (Hoeilaart), Nicole Ketels (Hoeilaart).

Wonnen een boeket ter waarde van 15 euro (tot eind februari af te halen bij Bloemen Morrighan):
De Kock-Nys (Overijse), Marie-Claire Lecluyze (Hoeilaart), Edwige Nagels (Hoeilaart), Eddy Rooms (Overijse), Veronique Joly (Hoeilaart), Marie-Louise Decafmeijer (Hoeilaart), Pierre De Coene (Hoeilaart), Raymond Kumps (Bierbeek), Ghislain Robeyns (Hoeilaart), Christophe Erkens (Hoeilaart).

Wonnen een fles cava (tot eind februari af te halen bij Wijnwinkel – Aperobar Holar en Isca):
Pierre De Cock (Hoeilaart), Kevin Van Crombrugge (Overijse), Brams-De Laet (Hoeilaart), Marleen Delsaert (Hoeilaart), Robert Dewaet (Overijse), Coenjaarts-De Coster (Hoeilaart), Richard Van Pee (Huldenberg), Jane Radosevic (Hoeilaart), Nadia Vanhaecht (Hoeilaart), Robert Bourgeois (Hoeilaart), Rachel Jacobs (Rumst), Christine Willemyns (Hoeilaart), Gwendolyn Van de Velde (Hoeilaart), Gunter Degreef (Hoeilaart), Sonia Bostin (Hoeilaart).

Contact en openingsuren

Dienst Lokale Economie
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 57
E-mailadres: 
lokaleeconomie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen gesloten
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder