Woonloket: gratis advies over wonen

Vanaf januari maakt Hoeilaart, samen met Tervuren en Overijse, deel uit van het nieuwe intergemeentelijke woonproject Wonen in de Druivenstreek. Met al je vragen over wonen kan je voortaan bij het Woonloket terecht.

Zit je met vragen over premies en andere voordelen bij (ver)kopen, (ver)bouwen of (ver)huren? Wil je meer weten over energiebewust wonen? Heb je twijfels bij de kwaliteit of de veiligheid van je woning?
Ben je huurder en heb je vragen over de woningkwaliteit van je huurwoning? Ben je verhuurder en wil je bijvoorbeeld verbouwen? Ben je eigenaar van een leegstaande woning en weet je niet wat hiermee te doen? Overweeg je te verhuren aan een sociaal verhuurkantoor?

Vanaf januari kan je met al deze en andere vragen over wonen terecht bij het Woonloket.

Vast spreekuur

Door de coronacrisis is er momenteel geen spreekuur.

  • Wanneer? Elke vrijdag, van 8.15 tot 12 uur.
  • Waar? Bij de dienst Omgeving, eerste verdieping kasteelhoeve.

Tel./mail/afspraak

Door de coronacrisis is het momenteel niet mogelijk om een afspraak te maken. Het loket blijft wel telefonisch of per mail ter beschikking voor vragen.

Contact en openingsuren

Dienst Omgeving
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 71
E-mailadres: 
omgeving [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Ook telefonisch is de dienst enkel te bereiken tussen 8.15 en 12 uur. 's Namiddags wordt er verder gewerkt achter gesloten deuren. Afspraak met de omgevingsambtenaar mogelijk op donderdagen (9.30-15 uur). Telefonisch of per mail aan te vragen.

Alle openingsuren

Vertel het verder