Woonproject A. Biesmanslaan-Koldamstraat-Borreweg krijgt voorwaardelijke vergunning

Op de hoek van de A. Biesmanslaan en de Koldamstraat plant ontwikkelaar Odebrecht een nieuw woonproject.

Op 24 oktober 2022 verleende het college van burgemeester en schepenen een voorwaardelijke vergunning voor het woonproject aan de A. Biesmanslaan-Koldamstraat-Borreweg.

Het project heeft drie volwaardige bouwlagen en een teruggetrokken vierde bouwlaag en biedt plaats aan 61 appartementen met 83 parkeerplaatsen in een ondergrondse parkeergarage. De voorwaarden hebben onder meer betrekking op het aanleggen van een afvalstraat in de Borreweg en het voorzien van een autodeelsysteem op het openbaar domein.

De vergunning wordt bekendgemaakt volgens de wettelijke procedure via het Omgevingsloket en via aanplakking van gele affiches aan de bouwplaats.

Bepaalde stukken van het vergunde dossier kunnen via het Omgevingsloket worden geconsulteerd. Op afspraak kan het integrale dossier worden ingekeken op de dienst Omgeving.

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 71
E-mailadres
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Ook telefonisch is de dienst enkel te bereiken tussen 8.15 en 12 uur. 's Namiddags wordt er verder gewerkt achter gesloten deuren. Afspraak met de omgevingsambtenaar mogelijk op donderdagen (9.30-15 uur). Telefonisch of per mail aan te vragen.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart