Zwerfvuilopruimdag

Steek de handen uit de mouwen en neem deel aan de jaarlijkse Zwerfvuilopruimactie, die de milieudienst, de milieuraad en de werkgroep Afval op zaterdag 11 maart organiseren. Alle deelnemers worden beloond met een kleine attentie.

Weg met al die rondslingerende blikjes, sigarettenpeuken, snoeppapiertjes en kauwgom! Hoeilaart wil met de Zwerfvuilopruimdag iedereen sensibiliseren om geen klein afval op straat achter te laten en te helpen bij het opruimen ervan. Ook jij wordt op zaterdag 11 maart 2023, tussen 10 en 14 uur, bij het GC Felix Sohie verwacht!

Hoe deelnemen?

  • Bij de milieudienst maar ook bij het onthaal van het gemeentehuis, het Sociaal Huis en de balie van het GC Felix Sohie, kan je vanaf nu witte zwerfvuilzakken krijgen. Met die zakken kan je in je buurt, op weg naar de bakker of tijdens een wandeling, al zwerfvuil beginnen te verzamelen. Veel of weinig, het maakt niet uit. Alle beetjes helpen.
  • Op de Zwerfvuilopruimdag breng je je zwerfvuilzak(ken) naar de centrale verzamelplaats op het voorpleintje van het GC Felix Sohie. De milieudienst deelt ook daar zwerfvuilzakken uit. De dag zelf kan je dus ook nog zwerfvuil inzamelen.
  • Wil je deelnemen in groepsverband, met je vereniging, wijk of vriendenkring? Op de Zwerfvuilopruimdag zelf of ervoor? Duid een coördinator aan en neem contact op met de milieudienst. Dan kunnen de nodige praktische afspraken gemaakt worden.

Interrand komt op de Zwerfvuilopruimdag rond 14 uur de zwerfvuilzakken ophalen. Iedereen kan dan zijn zak in de huisvuilwagen gooien.

Meer info?

Milieudienst

02 658 28 75

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 75
E-mailadres
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart