SERRISME

Je hebt ze waarschijnlijk wel al eens geproefd? De sappige, dikke en overheerlijke Vlaams-Brabantse tafeldruif! Deze parel van de natuur is een ware delicatesse! Maar waar wordt ze geteeld? Hoe zien die serredomeinen eruit en welke geluiden weerklinken daar? Werkt iedere serrist op dezelfde manier?

Hoeilaartse cultuurvereniging Serreklanken en kunstenplatform Edições CN slaan de handen in elkaar, trekken op onderzoek en presenteren SERRISME, een audiovisueel project dat je verbeelding aan het werk zet en meevoert naar de plaatsen waar deze kleine, ronde wonderen ontstaan! Met dit project hoopt Serreklanken de brug te slaan tussen kunst en erfgoed én de serrecultuur, tafeldruif en het vakmanschap van de serrist op een originele en atypische manier in woord, klank en beeld te brengen!

Org. Serreklanken en Edições CN i.s.m. Druiven Mia Michiels, Druiven Van Camp, Druiven Norbert Vanherentals, Serreproject Kelleveld, KHK Het Glazen Dorp en met de ondersteuning van Provincie Vlaams-Brabant, CERA en dienst Vrije Tijd

Programma (klik op de activiteit voor meer info - opgelet: de plaatsen zijn beperkt):

Doorlopend vanaf midden augustus

Donderdag 26 augustus 2021

Vrijdag 27 augustus 2021

Zaterdag 28 augustus 2021

Zondag 29 augustus 2021