Snelle antigeentest in testcentrum Koldam

12-plussers die niet volledig gevaccineerd zijn of minder dan 14 dagen volledig gevaccineerd zijn, kunnen tijdens het Druivenfestival in het SJC Koldam een snelle antigeentest laten afnemen. Een negatief resultaat is vereist om toegang te krijgen tot de evenementen.

Het testcentrum wordt ingericht in SJC Koldam, Koldamstraat 9a en zal open zijn op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september van 12 tot 13 uur en van 17 tot 18 uur. De test wordt afgenomen door medisch geschoold personeel.

Klik hier door naar de reserveringstool. Reserveren kan in principe tot zondag 17 uur, voor zover er nog plaats is. Wacht dus niet te lang!

De test is gratis voor diegenen die reeds volledig gevaccineerd zijn maar hun tweede prik minder dan 14 dagen geleden kregen, en voor diegenen die slechts hun eerste prik kregen. Breng het bewijs hiervan mee.

De test is betalend voor wie nog niet gevaccineerd is. De kostprijs bedraagt in dat geval 15 euro, wat cash en met gepast geld ter plaatse betaald dient te worden.

Met een negatief resultaat kan je een Covid Safe Ticket bekomen, waarmee je aan de ingang van een evenement in de kasteelhoeve, het Jan van Ruusbroecpark, het Scoutsdorp en de Delhaize- en OKay-parkings een armbandje kan krijgen.

Dat armbandje staat garant voor een hele dag onbeperkte toegang tot alle evenementen die op deze locaties worden georganiseerd. Zonder armbandje geen toegang!

Klik hier voor meer info over de coronamaatregelen tijdens het festival.

Pas op: het resultaat van een snelle antigeentest is slechts 24 uur geldig.

Vertel het verder