Met korting winkelen in Hoeilaart

Om het winkelen in Hoeilaart te stimuleren en alle Hoeilanders te wijzen op het kwaliteitsaanbod en de professionele inzet van de lokale ondernemers, ontvangt elk Hoeilaarts gezin en elke alleenstaande Hoeilander twee waardebonnen. Dat werd op de gemeenteraad van 22 juni 2020 beslist.

Korting krijgen

De bonnen kunnen vrij besteed worden bij de plaatselijke horeca, handelszaken en vrije beroepen die aan de actie deelnemen. Ze worden eind juni-begin juli verdeeld en zijn geldig tot en met 15 september 2020.

De ene bon kan gebruikt worden voor voedingswaren en dranken (food & drinks), de andere bon is bestemd voor non-foodgebruik. Beide bonnen hebben een waarde van 5 euro.

Elke bon heeft een unieke beveiligingscode en dient in één keer voor het volledige bedrag aangeboden te worden. Er wordt geen wisselgeld teruggegeven.

Horeca-uitbaters, handelaars en vrije beroepen zijn vrij om de bonnen al dan niet als geldig betaalmiddel te aanvaarden. Als klant informeer je dus best eerst even of je je waardebon kan gebruiken.

Terugbetaling aanvragen

Horeca-uitbaters, handelaars of beoefenaars van een vrij beroep die de bonnen aanvaarden, hebben tot en met 31 oktober 2020 de tijd om de terugbetaling van de bonnen bij de gemeente aan te vragen.

Ze dienen de ingeleverde bonnen samen met het bijhorende terugbetalingsformulier te bezorgen aan de dienst Lokale Economie.

Klik hier voor het terugbetalingsformulier. Klik hier voor het goedgekeurde reglement.

Contact en openingsuren

Dienst Lokale Economie
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 57
E-mailadres: 
lokaleeconomie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden.

Alle openingsuren

Vertel het verder