Schrijf je in voor Het Hele Dorp!

Zin om een team te vormen en mee te spelen in de volgende editie van Het Hele Dorp?

Het Hele Dorp is een groot dorpsspel, georganiseerd door Hoeilaartse jongeren. Wil je een Hoeilaartse vereniging of wijk vertegenwoordigen? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou. De Doenders worden in drie etappes zowel lichamelijk als geestelijk op de proef gesteld .

Zaterdag 24 februari: Websitespel

In de eerste etappe verzamelen alle teams zich achter de computer. Snelheid is een belangrijke factor om dit spel tot een goed einde te brengen. De teams worden uitgedaagd op verschillende vlakken. Of je de sportievelingen of de slimmeriken moet sturen, dat kom je op voorhand te weten. Dit spel zorgt alvast voor een eerste race naar de overwinning.

Vrijdag 8 maart: Quiz

In de volgende etappe worden de ‘bovenkamers’ van elk team serieus aan het denken gezet.

Zondag 21 april: Parkspel en Eindspel

In het parkspel zet elk team een activiteit op in het park, inclusief een variant op kindermaat, die de andere teams moeten uitvoeren. Er moet telkens één teamlid bij de eigen activiteit blijven om het spel aan de andere teams uit te leggen. Daarna gaan de teamleden de uitdagingen van de andere teams aan.

Op het einde van de namiddag nemen de ploegen het tegen elkaar op in het eindspel. Na afloop van het eindspel worden de punten van alle etappes opgeteld en volgt de prijsuitreiking met de bekendmaking van de eindwinnaar van Het Hele Dorp 2024.

Zin om mee te spelen?

Stuur een e-mail naar info.hetheledorp@gmail.com, ten laatste op 20 januari 2024, met de naam van de vereniging of de wijk en de contactgegevens van de verantwoordelijke (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres).

Meer info?

facebook.com/HetHeleDorp - info.hetheledorp@gmail.com
 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart