Kerstmarkt

Festival
Samenleving

Op 13, 14 en 15 december worden het Gemeenteplein en het voorplein van het GC Felix Sohie weer omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt. Zoek je nog een geschenkje voor onder de kerstboom? Dan zal je zeker iets vinden op deze markt met een dertigtal kraampjes van lokale handelaars, verenigingen en creatieve duizendpoten! Ga je verwarmen aan de vuurkring, laat je verwennen aan de vele eet-, drank- en cadeaukraampjes, en geniet van de animatie voor groot en klein.

De Warmste Week

Ook dit jaar doet Hoeilaart mee aan De Warmste Week. In aanloop naar de kerstmarkt zal je bij de Hoeilaartse handelaars spaarpotjes op de toonbank zien staan. Steek er een vrije bijdrage in en steun zo Vrijwilligerswerk Kinderdorp. Elk kind heeft recht op een warme en liefdevolle omgeving om op te groeien. De begeleiders van Kinderdorp-Sporen vzw spannen zich daar dagelijks met veel energie voor in en kunnen daarbij rekenen op de steun van een groepje vrijwilligers. Op zaterdagavond zal een cheque overhandigd worden met het ingezamelde bedrag. Elk duwtje in de rug is welkom!

Heb jij ook een initiatief op stapel staan voor De Warmste Week? Laat het dan weten aan de dienst Vrije Tijd. Zo kan de gemeente alle initiatieven samen in de kijker zetten en de globale opbrengst ervan op de kerstmarkt bekendmaken.

Org. dienst Vrije Tijd i.s.m. het kerstcomité en verschillende verenigingen en handelaars

Openingsuren:

  • Vrijdag: 18-24 uur
  • Zaterdag: 13-24 uur
  • Zondag: 13-19 uur

Wanneer

13 december 2019 van 18:00 tot 00:00 , 14 december 2019 van 13:00 tot 00:00 , 15 december 2019 van 13:00 tot 19:00

Waar

Gemeenteplein
Gemeenteplein
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Prijzen

Gratis
Basistarief: 0,00 €

Vertel het verder