Dagverzorgingscentrum De Wijnstok

Het dagverzorgingscentrum bevindt zich op de OCMW-woonzorgsite Den Dumberg, Groenendaalsesteenweg 32, en is verbonden aan het woonzorgcentrum. Het is bestemd voor senioren die nog zelfstandig wonen of bij familie inwonen. Op werkdagen (dus niet tijdens het weekend en op officiële en plaatselijke feestdagen) kunnen, tussen 8 en 17 uur, gemiddeld 13 personen opgevangen worden.

Het centrum biedt zinvolle creatieve ontspanning, aangepaste begeleiding en verzorging, in een huiselijke sfeer. Het beschikt over een zit- en ontspanningsruimte met tv, een open keuken, een terras en een polyvalente ruimte. Tegen een kleine vergoeding worden de gebruikers thuis opgehaald en teruggebracht.

Hoeveel kost het?

Hele dag: 28,05 euro. Halve dag: 13,47 euro.

Ontbijt, middagmaal, versnaperingen, verzorgingsmateriaal, incontinentiemateriaaal en activiteiten zijn inbegrepen. Niet inbegrepen: vervoer door het centrum, extra drank en voeding, persoonlijke uitgaven (cafetaria, kapper, pedicure, ...), dokter en apotheek.

Voor het vervoer wordt 4 euro aangerekend (heen en weer). Niet-Hoeilanders betalen hiervoor 8 euro (heen en weer).

Hoe aanvragen?

Voor meer informatie of aanvraag tot inschrijving, neem je contact op met An Eggerickx, verantwoordelijke voor het dagverzorgingscentrum.

Contact en openingsuren

Dagverzorgingscentrum
Groenendaalsesteenweg 32
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 01 35
E-mailadres: 
els.demunter [at] ocmw.hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Morgen open van 8:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Alle openingsuren