Hoeilaart-cadeaubon

De Hoeilaart-cadeaubon met Nero-stripfiguurMet de Hoeilaart-cadeaubon wil het lokaal bestuur 'kopen in Hoeilaart' aanmoedigen en onze lokale ondernemers steunen.

Info voor de ondernemers: De Hoeilaart-cadeaubon, een aanwinst voor je zaak
Info voor de klanten: Kopen in Hoeilaart met de Hoeilaart-cadeaubon

Kopen in Hoeilaart met de Hoeilaart-cadeaubon

Een cadeautje of relatiegeschenk nodig? Als vereniging op zoek naar een passende attentie voor je vrijwilligers? Zowel particulieren als verenigingen, raden en bedrijven kunnen eenvoudigweg kiezen voor een Hoeilaart-cadeaubon. Ook de Raad voor Lokale Economie en het lokaal bestuur schenken deze cadeaubonnen weg bij prijsuitreikingen en andere gelegenheden. En ga je zwemmen in het Begijntjesbad van Overijse? Dan kent het lokaal bestuur je via deze cadeaubonnen een tussenkomst toe in de prijs van je zwembeurten.

Waar kan je de bon kopen?
Vanaf 17 juni 2021 is de cadeaubon is het hele jaar door te koop aan de balie van het GC Felix Sohie. Vanaf begin 2022 kan je de bon ook kopen op ikkoopinhoeilaart.be, het digitale handelsplatform van de Raad voor Lokale Economie.

Prijs of waarde van de bon?
Elke bon is 5 euro waard en wordt aangeboden in een mooi cadeaudoosje.

Waar kan je de bon gebruiken?
De lijst van de aangesloten handelaars en ondernemers wordt op ikkoopinhoeilaart.be bijgehouden en gepubliceerd. De handelaars, horeca, vaklui, vrije beroepen en andere ondernemers die op de lijst staan, zijn verplicht jouw cadeaubon te aanvaarden.
Let op: de bonnen blijven 1 jaar geldig. Hou de vervaldatum in de gaten.

De Hoeilaart-cadeaubon, een aanwinst voor je zaak

Ondernemers die instappen op de Hoeilaart-cadeaubon genieten tal van voordelen. Welke?

Je krijgt sowieso een plaats op het digitaal ondernemersplatform ikkoopinhoeilaart.be én campagnemateriaal om aan je klanten duidelijk te maken dat je de bon aanvaardt.

Je neemt ook automatisch deel aan de actie Hoeilaart bruist en andere acties van de Raad voor Lokale Economie en het lokaal bestuur, zoals Koop in Hoeilaart, de versierde kerstbomen en nieuwe acties op Facebook en Instagram. Je hoeft je dus niet langer actie per actie in te schrijven.

Bij prijsuitreikingen en andere gelegenheden zullen gemeente en OCMW Hoeilaart enkel nog deze waardebonnen wegschenken. Het lokaal bestuur komt met deze bonnen ook tussen in de toegangstickets van het Begijntjesbad in Overijse.

Hoe aansluiten?
Wil je met je onderneming meedoen met de cadeaubon? Neem dan contact op via lokaleeconomie@hoeilaart.be.

Als ondernemer is ikkoopinhoeilaart.be is gratis. Voor deelname aan de Hoeilaart-cadeaubon betaal je per jaar 80 euro aan de Raad voor Lokale Economie die dit budget gebruikt voor de organisatie en promotie van de actie Hoeilaart bruist.

Het lokaal bestuur betaalt de ontvangen geschenkbonnen uit. De bonnen dienen uiterlijk drie maanden na de vervaldatum binnengebracht of ingestuurd te worden t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Jan van Ruusbroecpark, 1560 Hoeilaart.

Raadpleeg hier het volledige reglement.

Openingsuren vandaag van het gemeentehuis
Het gemeentehuis is vandaag open van 9:00 tot 12:00