Balie GC Felix Sohie voortaan 40 uur per week open

Er werd geïnvesteerd in een mooie ruime balie in de bibliotheek van het GC Felix Sohie. Dit alles om de burger verruimde openingsuren te kunnen bieden voor zowel de dienstverlening van de bibliotheek als van de afdeling Vrije Tijd. Naast een zaterdagopening, zijn er voortaan ook drie avondopeningen.

Op maandag, dinsdag en donderdag kan je er vanaf 1 oktober terecht tussen 9 en 19 uur. Op woensdag van 9 tot 17 uur, op vrijdag van 9 tot 12 uur en op zaterdag van 10 tot 13 uur. Opgelet: de balie en bib zijn steeds gesloten tussen 12 en 13 uur.  Al die momenten kan je terecht voor een UiTPAS, toeristische en vrijetijdsinfo, de Hoeilaart-cadeaubon …  Je kan gratis gebruik maken van een computer en wifi, de selfservice van de bib, kranten en tijdschriften lezen, snuisteren tussen de boeken …

Zowel medewerkers van de bibliotheek als medewerkers van Vrije Tijd bemannen de balie. Voor enkele producten moet je specifiek bij een gespecialiseerde collega zijn. Om je lidmaatschap in de bib te regelen, het inleveren of uitlenen van e-readers en e-boeken en voor specifieke vragen, kan je enkel terecht bij de bibmedewerkers tijdens de openingsuren van de bib. Wie zich wil inschrijven voor een gemeentelijk initiatief, een zaal wil huren of een ticket wil kopen voor een cultuurvoorstelling, heeft een medewerker van Vrije Tijd nodig. Klik hier voor de openingsuren van de vrijetijdsbalie en de bibliotheek of bekijk de flyer met alle uren.

flyer achterkant
Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39, Gemeenschapscentrum Felix Sohie
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
E-mailadres
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Morgen open van 13:00 tot 19:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart