Campagne ‘Nog Tijd Zat voor alcohol’ in nieuw jasje

Organisatoren kunnen bij de gemeente Hoeilaart materiaal ontlenen waarmee ze - onder het motto ‘Nog Tijd Zat … voor alcohol' - op hun fuiven en evenementen de feestvierders kunnen sensibiliseren om met mate met alcohol om te gaan en de wetgeving over het gebruik van alcohol strikt te respecteren.

De Nog Tijd Zat-campagne is een initiatief van de Hoeilaartse jeugdraad en werd in april in een nieuw jasje gestoken. Met de toevoeging van de slogan ‘Stukke van neen!’ wordt de focus uitgebreid en wenst de jeugdraad ook op druggebruik te sensibiliseren. De kleurrijke nieuwe campagne moet ervoor zorgen dat het promomateriaal opvalt op evenementen en moet jongeren aanspreken. De nieuwe banners werden afgelopen weekend, tijdens de Meifeesten, voor het eerst in gebruik genomen.

Het uitlenen van sensibilisatiemateriaal (banners, polsbandjes, affiches …) is gratis voor organisatoren van openbare evenementen in Hoeilaart. Hier vind je het aanvraagformulier, de algemene alcoholwetgeving en info over het alcoholbeleid in Hoeilaart terug.



 

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9:00 tot 12:00
Morgen open van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart