Eén overheidsportaal voor al je gezondheidsgegevens

Voortaan kan je terecht op de website Mijngezondheid om gegevens te raadplegen over jouw gezondheid. Dit nieuwe online portaal biedt een overzicht van alle gezondheidsgegevens – medische maar ook administratieve – die digitaal beschikbaar zijn voor jou.

Voortaan kan je terecht op de website Mijngezondheid om gegevens te raadplegen over jouw gezondheid. Dit nieuwe online portaal biedt een overzicht van alle gezondheidsgegevens – medische maar ook administratieve – die digitaal beschikbaar zijn voor jou. Daardoor ben je beter op de hoogte en kan je een actievere rol spelen in de zorg voor jouw gezondheid.

Met een eenvoudige muisklik kan je gezondheidsgegevens inkijken zoals de samenvatting van je dossier bij de huisarts, rapporten en onderzoeken uit het ziekenhuis, je registratie als orgaandonor, je voorschriften voor geneesmiddelen … Elke drie maanden worden de mogelijkheden van het portaal uitgebreid. Instructievideo’s helpen je om vlot je weg te vinden op het portaal. Bekijk hier het informatiefilmpje.

Meer info: www.mijngezondheid.belgie.be

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart