Grote hinder op de Ring vanaf dit weekend

Leonardtunnel

De werken aan de Leonardtunnel lopen nog steeds door. Op zondag 28 mei wordt de tunnel vanaf 7 uur ’s morgens volledig afgesloten. Het verkeer op de binnen- en buitenring moet een omleiding volgen. Meer info vind je hier: website van Wegen en Verkeer.

Groenendaal

Ook in Groenendaal wordt er verder gewerkt aan het ecorecreaduct. Dit weekend wordt de kruising van de Duboislaan en de Terhulpsesteenweg met de Ring afgesloten voor werken. Voor het autoverkeer gelden omleidingen van zaterdag 27 mei (12 uur) tot pinkstermaandag 29 mei (24 uur). Voor de fietsers is er ook een omleiding voorzien. Doorgaand verkeer op de Ring blijft in Groenendaal wel mogelijk.

Vierarmenkruispunt

Vanaf dinsdagochtend 30 mei tot en met maandagochtend 12 juni voert Wegen en Verkeer asfalteringswerken uit op het Vierarmenkruispunt in Tervuren. De werken verlopen in fases. Desondanks is er ernstige hinder voorzien voor wie het kruispunt over moet. We raden aan om de omgeving tijdens de werken te vermijden en binnendoor naar Tervuren te rijden. Meer info vind je hier: website van Wegen en Verkeer.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart