Inspraakmoment vernieuwing speeltuin Sloesveld

Het bestuur wil graag investeren in een nieuwe speeltuin in de wijk Sloesveld. Aangezien er geen inclusieve speelterreinen in de nabije omgeving zijn, ijveren we ervoor om ook voor kinderen met een mentale en/of fysieke beperking een leuke speelplek in te richten.

Er werd al een openbare aanbesteding uitgeschreven naar een aantal speeltuinleveranciers. De leveranciers kregen de opdracht om een speeltuin in te richten voor kinderen tussen de 2,5 en 12 jaar. De input die verzameld werd tijdens gesprekken met een aantal buurtbewoners, in het kader van het sociaal-ruimtelijk onderzoek van de provincie, werd geïntegreerd in de opdrachtomschrijving.   

We willen de inwoners graag om inspraak vragen. Daarom organiseren we op woensdag 26 april om 14.30 uur een inspraakmoment op het speelterrein in de wijk. Vooraleer de plannen hun definitieve vorm krijgen, kan je nog opmerkingen of suggesties geven zodat de ontwerpen (waar nodig en mogelijk) bijgestuurd kunnen worden.  

De bevoegde schepenen en de coördinator Jeugd zullen die dag ter plaatse aanwezig zijn om het ontwerp toe te lichten. Iedereen welkom!

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen open van 9:00 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart