Jubilarissen in de bloemetjes gezet

Om de drie maanden zet het gemeentebestuur de Hoeilaartse huwelijksjubilarissen in de bloemetjes. Op zaterdag 24 november werden zeven echtparen op het gemeentehuis ontvangen.

Jubilarissen die 50, 60, 65, 70, 75 of 80 jaar getrouwd zijn, krijgen een geschenk van de gemeente. Dat geschenk bestaat uit een waardebon van 125 euro, die ze bij alle plaatselijke handelaars kunnen gebruiken. Daarnaast mogen ze ook een geschenk, een diploma van de gemeente en felicitaties van de koning in ontvangst nemen.

Wie wil wordt op het gemeentehuis ontvangen. De echtparen die toestemming geven, komen met hun foto in de krant en in het fotoalbum op www.hoeilaart.be.

Volgende jubilarissen werden op zaterdag 24 november op het gemeentehuis ontvangen:

Briljanten bruiloft (65 jaar gehuwd)

  • René Langsberg en Maria Stroobants

Diamanten bruiloft (60 jaar gehuwd)

  • Gilbert Platton en Maria Huyberechts

Gouden bruiloft (50 jaar gehuwd)

  • Michel Lefever en Monique Olieslaeger
  • Robert Hannens en Gilberte Lanaux
  • Felix Pardon en Anita Eggerickx
  • Alexandre Beyns en Danièle Minne
  • Jackie Laureys en Maria De Schepper

Klik hier voor de foto's van deze ontvangst.

Bij de jubilarissen die dat verkiezen, komen de burgemeester en de schepenen aan huis om de gelukwensen van de gemeente en de koning over te maken.

Contact en openingsuren

Onthaal
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 40
E-mailadres: 
onthaal [at] hoeilaart.be
Alle diensten van gemeente en OCMW werken momenteel achter gesloten deuren. Ze blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan op afspraak terecht bij de dienst Burgerzaken (tel. 02 658 28 50) en het Sociaal Huis (tel. 02 658 28 68). Met de dienst Omgeving (tel. 02 658 28 71) kan je een afspraak maken om een openbaar onderzoek in te kijken.

Vertel het verder