1 loket bundelt vraag en aanbod

Opvang zoeken voor je baby of peuter in Hoeilaart is voortaan kinderspel! Jonge ouders vinden alle informatie makkelijk terug via www.kinderopvanginmijnbuurt.be.

Opvang zoeken voor je baby of peuter in Hoeilaart is voortaan kinderspel! Jonge ouders vinden alle informatie makkelijk terug via het digitale Lokaal Loket Kinderopvang www.kinderopvanginmijnbuurt.be.

Om de zoektocht van ouders naar gepaste kinderopvang te vergemakkelijken, stelde het lokaal bestuur in zijn meerjarenplan 20-25 de realisatie voorop van een digitaal en lokaal loket Kinderopvang.

Voor dit online loket ging Hoeilaart in zee met het regionale project van de intercommunale Interleuven. Het platform www.kinderopvanginmijnbuurt.be is een gebruiksvriendelijke zoekmachine die ouders in staat stelt om snel en concreet op zoek te gaan naar opvang op maat van hun kind, in Hoeilaart en in de ruime regio.

Ouders kunnen zich op het platform registreren en in drie stappen een opvangplaats voor hun baby of peuter aanvragen:

  1. het aanbod aan kinderopvang doorzoeken en een lijstje maken van de opvanginitiatieven die hen interesseren;
  2.  een account aanmaken en de opvangaanvraag bij de gekozen initiatieven registreren;
  3. een bericht van de opvanginitiatieven ontvangen.

Ouders die geen e-mailadres hebben of die hulp willen, kunnen een afspraak maken met het Sociaal Huis: Jan van Ruusbroecpark, kasteelhoeve, tel. 02 658 28 68, e-mail: sociaalhuis@hoeilaart.be.

Het loket is maar succesvol voor zover alle organisatoren van opvanginitiatieven de correcte informatie aanleveren. Als organisator zijn ze op het platform zelf beheerder van hun infofiche. Ze hebben er alle belang bij om hun informatie up-to-date te houden.

Meer info?

Dienst Welzijn

0492 13 49 03

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 68
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook op afspraak terecht.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart