Nachtwerken in Groenendaal tijdens herfstvakantie

Vanaf maandag 30 oktober (20 uur) tot en met zaterdag 4 november (5 uur) bouwt Werken aan de Ring verder aan het ecorecreaduct in Groenendaal.

Tijdens de weeknachten sluit de aannemer tijdelijk enkele rijstroken en op- en afritten af in Groenendaal. Dit telkens vanaf 20 uur tot maximaal 6 uur. De werken verlopen in drie fasen:

Fase 1: in het eerste deel van de week werkt men aan de kant van de Duboislaan

Het verkeer uit de Terhulpensesteenweg kan niet rechtsaf onder de brug richting Waterloo. Wie naar Waterloo wil, gebruikt de oprit richting Zaventem en keert om ter hoogte van het Vierarmenkruispunt.

Verkeer dat uit de Groenendaalsesteenweg richting Waterloo wil rijden, moet ook via de Ring omrijden richting Zaventem en omkeren ter hoogte van het Vierarmenkruispunt.

fase 1

Fase 2: in het tweede deel van de week werkt de aannemer aan de kant van de Terhulpsesteenweg (N275)

Het verkeer uit de Terhulpsesteenweg (N275) kan niet rechtsaf onder de brug richting Zaventem. Wie naar Brussel wil, gebruikt de oprit richting Waterloo en keert om ter hoogte van Argenteuil.

Verkeer dat uit de Duboislaan richting Brussel wil rijden, moet ook via de Ring omrijden richting Waterloo en omkeren ter hoogte van Argenteuil.

fase 2

Fase 3: op het einde van de week sluiten de rijstroken op de Ring

Het verkeer op de Ring kan rechtdoor blijven rijden via de afritten, vervolgens over het kruispunt rechtdoor naar de opritten om dan terug op de Ring te komen.

fase 3

Weekendwerk vanaf zaterdag 4 november (5 uur) tot en met maandag 6 november (5 uur)

Tijdens het laatste weekend van de herfstvakantie sluit het volledige kruispunt van de Duboislaan en de Terhulpsesteenweg (N275) met de Ring. De afrit vanaf de Buitenring is dan afgesloten, evenals de oprit naar de Binnenring (richting Waterloo).

weekend

 Meer info over het project vind je op de website van Werken aan de Ring.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart