OCMW Hoeilaart brengt warme maaltijden aan huis

Wie warme maaltijden bestelt bij OCMW Hoeilaart, is meteen ook door goede zorgen omringd. Om de maaltijden aan huis te leveren, nam OCMW Hoeilaart onlangs een nieuwe dienstwagen in gebruik.

Elke dag zelf een lekkere en gezonde maaltijd klaar maken, kan soms een hele opgave zijn. Toch is het voor iedereen belangrijk om regelmatig en gevarieerd te eten. Een volwaardig middagmaal mag zeker niet ontbreken. Wie warme maaltijden bestelt bij OCMW Hoeilaart, is meteen ook door goede zorgen omringd.
Om de maaltijden aan huis te leveren, nam OCMW Hoeilaart onlangs een nieuwe dienstwagen in gebruik.

Herkenbaar op straat

De dienstwagens van OCMW Hoeilaart zijn goed herkenbaar aan het logo en het beeld van een druiventros op de flank. Ook de nieuwe bestelwagen waarmee de maaltijdbedelers de warme maaltijden aan huis brengen, werd op dezelfde manier bestickerd.

Deel van een zorgnetwerk

Bij het OCMW gaat het in de eerste plaats om mensen. Wie een maaltijd bestelt bij het OCMW, maakt vanzelf deel uit van een zorgnetwerk: wanneer het minder goed gaat en een gebruiker hulp nodig heeft, kunnen de zorgdiensten van het OCMW vlot ingeschakeld worden.

Naar ieders smaak en behoefte

De warme maaltijden van OCMW Hoeilaart worden bereid in de keuken van het Woonzorgcentrum Hof ten Doenberghe. Elke maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een dessert. Ze worden aan verschillende diëten aangepast (suikervrij, vet- of zoutarm) en worden op aanvraag vooraf gesneden of gemalen. Wie niet alles lust, mag dat laten weten. De koks zorgen voor een evenwaardig alternatief.

Aan huis gebracht

Een medewerker van het OCMW brengt de maaltijden aan huis: op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, tussen 11 uur en 12.15 uur.
Er is geen bedeling op zaterdag en zondag. Het is wel mogelijk om op vrijdag een tweede maaltijd te laten brengen voor het weekend.

Hoeveel kost het?

De prijzen van de warme maaltijden zijn democratisch en hangen af van het gezinsinkomen. Ze bedragen 6 euro, 8 euro of 9,50 euro.

Hoe aanvragen?

Neem contact op met het woonzorgcentrum.

Nieuwe bestelwagen van het OCMW
Contact en openingsuren
Groenendaalsesteenweg 32
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 02 78
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Morgen open van 8:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart