Online leren met de bib

Leer waar en wanneer je wil! Digitale fotografie, tijdmanagement, met pc of smartphone werken, een nieuwe taal leren en nog veel meer. Volg zoveel cursussen als je wil en neem alle tijd die je nodig hebt.

13-01-2021- Leer waar en wanneer je wil! Digitale fotografie, tijdmanagement, met pc of smartphone werken, een nieuwe taal leren en nog veel meer. Volg zoveel cursussen als je wil en neem alle tijd die je nodig hebt.

Vijf bibliotheken van de regio Druivenstreek (Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren) willen samen sterk de toekomst tegemoet gaan en hebben daarom de handen in elkaar geslagen. Nadat ze online hoorcolleges in hun aanbod opnamen en een platform voor het uitwisselen van e-boeken op poten zetten, bieden ze hun gebruikers nu een online leerplatform aan. Er is keuze uit 30 interactieve cursussen. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd en is volledig gratis! Het enige dat je nodig hebt is een pc, tablet of smartphone, toegang tot het internet en een Mijn Bibliotheek-profiel.

Meer info?

Bib Hoeilaart

02 657 17 44

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39, Gemeenschapscentrum Felix Sohie
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 17 44
E-mailadres
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Computergebruik enkel op afspraak.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart