Op de hoogte blijven

Met De Serrist verdwijnt er voor velen een vertrouwd kanaal om op de hoogte te blijven van wat er in Hoeilaart gebeurt. Welke alternatieven hebben inwoners die geen gebruik maken van digitale nieuwskanalen?

Met De Serrist verdwijnt er voor velen een vertrouwd kanaal om op de hoogte te blijven van wat er in Hoeilaart gebeurt. Welke alternatieven hebben inwoners die geen gebruik maken van digitale nieuwskanalen?

Persberichten

Gemeente en OCMW Hoeilaart sturen wekelijks nieuwsberichten uit naar de pers. In de regionale bladzijden van Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, De Zondag … op RINGtv en Radio 2 zal Hoeilaart regelmatig aan bod blijven komen.
Nieuw is dat je de recente nieuwsberichten vanaf nu ook kan lezen in de bib. Je vindt ze in de map Hoeilaart in de pers bij de kranten op de leestafel. De oudere berichten krijgen een plekje in het Hoeilaarthoekje dat zich naast de tafel bevindt.

Hier Hoeilaart

Tweemaandelijks krijgt elke Hoeilander het infoblad Hier Hoeilaart in de bus, met achteraan de uitgebreide activiteitenkalender UiT in Hoeilaart.

Led-scherm en infopanelen

Ook het ledscherm op het Gemeenteplein en de infopanelen langs de invalswegen houden je op de hoogte van verschillende activiteiten en belangrijke berichten.

Bewonersbrieven, flyers en brochures

Werken, omleidingen, verkeersprojecten in je buurt? Hoeilaart blijft bewonersbrieven in de bussen steken. Ook flyers en brochures over specifieke thema’s, evenementen en programmaties zal je verder in je brievenbus ontvangen.

X        X

X

Daarnaast blijven ook volgende digitale kanalen ter beschikking:

Nieuwsberichten

Alle berichten en activiteiten waarvan de gemeente en het OCMW de Hoeilanders op de hoogte willen brengen, vind je op de website www.hoeilaart.be.

Op de homepage staan de meest recente en als je doorklikt naar www.hoeilaart.be/nieuws en www.hoeilaart.be/activiteiten krijg je ze allemaal te zien. Stel www.hoeilaart.be op je computer in als opengingspagina van je browser.

E-zines

Elke woensdag stelt de communicatiedienst een digitale nieuwsbrief samen met de recentste nieuwsberichten en elke vrijdag eentje met wat er de komende week in Hoeilaart te beleven valt. Iedereen kan zich heel gemakkelijk (en gratis) op deze wekelijkse e-zines abonneren via hoeilaart.be/nieuws (bovenaan e-mailadres invullen).

De bib heeft haar eigen, maandelijkse nieuwsbrief. Hiervoor kan je (gratis) inschrijven op www.hoeilaart.be/bib.

De Hoeilaart-app

Ook via de Hoeilaart-app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in Hoeilaart. Je kan de Hoeilaart-app gratis downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android) via het zoekwoord ‘Hoeilaart’. Meer info hierover vind je op www.hoeilaart.be/de-hoeilaart-app.

Facebook

Wist je dat gemeente en OCMW Hoeilaart eigen facebookpagina’s hebben? Voor nieuws kort op de bal: gewoon even die pagina’s ‘liken’ en je bent helemaal mee:
Gemeentehoeilaart – bibhoeilaart – sportgezondheidhoeilaart – jeugddiensthoeilaart felixsohie – jeugdraadhoeilaart - WZS-Den-Dumberg

Fotoalbum

Een pool van ‘gemeentefotografen’ brengt de activiteiten die gemeente en OCMW organiseren in beeld. Blader door het fotoalbum op hoeilaart.be/fotoalbum en geniet mee van wat er in Hoeilaart allemaal gebeurt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart