Oxfam-Wereldwinkel

Oxfam-WereldwinkelDe Oxfam-Wereldwinkel vraagt aandacht voor de Noord-Zuidproblematiek en duurzame ontwikkeling.

Dat gebeurt door fairtradeproducten uit het Zuiden aan te bieden. Artisanaat, juweeltjes, sjaals, wijn, thee, koffie, chocolade, verzorgingsproducten, ... alle producten zijn afkomstig van kleine boeren die er een eerlijke prijs voor krijgen. Een kwestie van respect.

Gratis faire feestkoffer

Faire FeestkofferDe faire feestkoffer bevat handige en leuke dingen waarmee je een feestje creatief aankleedt. Er zit decoratiemateriaal in om je huiskamer, het lokaal of de zaal, de bedrijfskeuken of de kantine te versieren, met aandacht voor fair trade. Het gaat om lichtsnoeren, kleurrijke slingers, cd's met wereldmuziek, infobordjes, lijstjes, recepten en andere ideeën om de zintuigen van al je gasten in een zuiderse stemming te brengen.

Als tegenprestatie trakteer je je gasten voor minimaal 25 euro op fairtradeartikelen. Koffie, thee, chips, nootjes, koekjes, wijnen, biologische pils, geschenkjes, ... keuze te over in de Hoeilaartse Wereldwinkel en bij een aantal lokale handelaars. Klik hier voor de folder De faire feestkoffer. Leen 'm gratis.

Logo Oxfam-Wereldwinkel
Gemeenteplein 20
Tel. 02 657 75 25
E-mail: hoeilaart@oww.be
Coördinator: Beatrijs Dhont, beatrijs.dhont@gmail.com
Meer over Oxfam-Wereldwinkels: www.oxfamwereldwinkels.be
Open:
dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag: 10-12 en 14-18 uur
zondag: 10-12 uur