Tussenkomst in zwembeurten

Hoeilaart heeft geen eigen zwembad, maar wie gaat zwemmen in het Begijntjesbad van Overijse kan rekenen op een tussenkomst van het lokaal bestuur. Die tussenkomst wordt tweemaal per jaar uitbetaald in de vorm van cadeaubonnen, te gebruiken bij de lokale handelaars. Op die manier word je aangemoedigd om te gaan zwemmen én om te winkelen in Hoeilaart.

Hoe kan je deze tussenkomst aanvragen?

1. Betalingsbewijzen bijhouden

Hou alle tickets en beurtenkaarten van je zwembeurten in het Begijntjesbad bij. Komen als ticket in aanmerking: kastickets, tickets van de automaat en bevestigingsmails van een online reservatie.
Let op: op deze betalingsbewijzen dienen minstens de voornaam en naam van de zwemmer te staan. Toon je identiteitskaart aan de kassa. Anonieme betalingsbewijzen tellen niet mee.

2.  Betalingsbewijzen inleveren

Tweemaal per jaar kan je deze bewijzen bij de dienst Vrije Tijd inleveren en een tussenkomst aanvragen.

Hoe?

  • Geef de betalingsbewijzen tijdens de openingsuren af aan de balie van het GC Felix Sohie. De baliemedewerker vult samen met jou het aanvraagformulier in en je krijgt een ontvangstbevestiging.
  • Buiten de openingsuren kan je hier het aanvraagformulier printen. Vul het in en stuur het samen met de betalingsbewijzen naar: dienst Vrije Tijd, GC Felix Sohie, Gemeenteplein 39, 1560 Hoeilaart. Of deponeer je omslag in de brievenbus van het gemeenschapscentrum. In beide gevallen zal je een ontvangstbevestiging krijgen.

Wanneer?

  • Tussen 16 juni en 30 juni kan je een aanvraag indienen voor je zwembeurten in het eerste semester (1 januari-15 juni) en de beurtenkaarten die in het eerste semester opgebruikt geraakten.
  • Tussen 3 januari en 15 januari kan je een aanvraag indienen voor je zwembeurten in het tweede semester (16 juni-31 december) en de beurtenkaarten die in het tweede semester opgebruikt geraakten.

3. Cadeaubonnen ontvangen

Je ontvangt de tussenkomst in de vorm van cadeaubonnen. De dienst Vrije Tijd stuurt de bonnen in een omslag op.
Klik hier voor meer informatie over hoe en waar je de cadeaubonnen kan gebruiken.

Hoeveel?
De dienst Vrije Tijd rekent uit op welk bedrag je recht hebt en met hoeveel cadeaubonnen dat overeenkomt. De dienst baseert zich hiervoor op het reglement en de bijhorende berekeningstabel.
Iedereen, elk gezinslid, heeft recht op maximum 100 euro per semester of 200 euro per jaar.

Wanneer?

  • De tussenkomst voor je zwembeurten in het eerste semester ontvang je uiterlijk op 31 augustus.
  • De tussenkomst voor je zwembeurten in het tweede semester ontvang je uiterlijk op 28 februari.
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Alle openingsuren