Woonloket

Logo van project 'Wonen in de Druivenstreek'Zit je met vragen over premies en andere voordelen bij (ver)kopen, (ver)bouwen of (ver)huren? Wil je meer weten over energiebewust wonen? Heb je twijfels bij de kwaliteit of de veiligheid van je woning?
Ben je huurder en heb je vragen over de woningkwaliteit van je huurwoning? Ben je verhuurder en wil je bijvoorbeeld verbouwen? Ben je eigenaar van een leegstaande woning en weet je niet wat hiermee te doen? Overweeg je te verhuren aan een sociaal verhuurkantoor?

Met al deze en andere vragen over wonen kan je terecht bij het Woonloket.

Vast spreekuur

  • Wanneer? Elke vrijdag, van 8.15 tot 12 uur.
  • Waar? Bij de dienst Omgeving, eerste verdieping kasteelhoeve.

Tel./mail/afspraak

Wonen in de Druivenstreek

Wonen in de Druivenstreek is een intergemeentelijk woonproject van de gemeenten Hoeilaart, Tervuren en Overijse. Bedoeling van dit project is:

  • streven naar een betaalbaar en divers woonbeleid;
  • de woningkwaliteit in de gemeenten (nog) verbeteren;
  • burgers informeren over en adviseren bij woonvragen.

Het project wordt gefinancierd door Wonen-Vlaanderen, de provincie Vlaams-Brabant en de deelnemende gemeenten. Projectuitvoerder is de intergemeentelijke vereniging IGO, die in het arrondissement Leuven duurzame, maatschappelijk relevante en kwaliteitsvolle diensten verleent aan lokale besturen en hun inwoners.

Contact en openingsuren

Dienst Omgeving
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 71
E-mailadres: 
omgeving [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Ook telefonisch is de dienst enkel te bereiken tussen 8.15 en 12 uur. 's Namiddags wordt er verder gewerkt achter gesloten deuren. Afspraak met de omgevingsambtenaar mogelijk op donderdagen (9.30-15 uur). Telefonisch of per mail aan te vragen.

Alle openingsuren