De Hoeilaart-app

De gemeente Hoeilaart communiceert ook via een mobiele applicatie.  Dit filmpje demonstreert het handige gebruik van dit platform waar bewoners, gemeente, handelaars, verenigingen en vriendengroepen elkaar ontmoeten.


De Hoeilaart-app bundelt berichten van de gemeente, handelaars en verenigingen. Via de app kan je bijvoorbeeld een put in de weg of een sluikstort melden (met een foto en gps-lokalisatie). Maar omgekeerd kan je van de gemeente ook een bericht krijgen over inschrijvingen voor de vakantiekampen (met een link naar de inschrijvingstool op de website), wegenwerken en omleidingen of een noodsituatie. 

Met de Hoeilaart-app kan je ook met de plaatselijke handelaars communiceren. Je kan bij een aangesloten handelaar iets bestellen of een vraag stellen. Je kan je met hen koppelen om op de hoogte te blijven van nieuws, promoties en berichten. Je kiest zelf van wie je berichten wil krijgen. Verenigingen kunnen op dezelfde manier van de applicatie gebruik maken. Kortom, heel Hoeilaart in één hap.

Je kan de Hoeilaart-app gratis downloaden in de App Store (Apple) of in de Google Play Store via het zoekwoord ‘Hoeilaart’.

Een handleiding voor verenigingen die hun eigen app op de Hoeilaart-app wensen, vind je hier: Handleiding voor verenigingen.
Handelaars die wensen te participeren, nemen contact op met Onze Stad App, tel. 09 362 71 25.

Contact en openingsuren

Communicatiedienst
Jan van Ruusbroecpark z/n
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 48
E-mailadres: 
communicatie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden.

Alle openingsuren